Dodatek aromatyczny nadający kompozycjom głębszy, orzechowy charakter. Wysoko skoncentrowany. Nie stosować bez rozcieńczenia.
Kliknij by uzyskać więcej informacji.
Kliknij by uzyskać więcej informacji.
Kliknij by uzyskać więcej informacji.
2-Acetylopyrazyna to związek aromatyczny znany ze swojego charakterystycznego, orzechowo-prażonego profilu.
W stężeniu 5% w glikolu stanowi doskonały dodatek do tworzenia złożonych, deserowych kompozycji.
Nadaje aromatom ciepło, głębię i naturalną, lekko karmelową nutę, szczególnie dobrze współgrając z aromatami kremowymi, tytoniowymi i czekoladowymi.
Produkt wysoko skoncentrowany – zalecane jest stosowanie w bardzo małych ilościach.
Nie stosować bez rozcieńczenia.
check_circle
check_circle
Komentarze (0)
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane